WorkshopsWorkshops van Atelier MooiZO
Lekker creatief bezig zijn op een kinderfeestje, bedrijfsuitje, of op een vakantiepark. Naar huis met een prachtig zelf gemaakt kunstwerk. Atelier MooiZO kan haar workshops overal houden en mee naartoe nemen.

Ik noem veel voorbeelden hieronder, maar dat is nog maar een fractie van alles wat mogelijk is.
De prijzen zijn gebaseerd op groepjes van 5 personen. Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met miranda@atelier-mooizo.nl.Dress Your Doll
Maak je eigen modepopkleding, word geïnspireerd door de vele modellen en kleuren. Deze workshop is speciaal voor meiden vanaf 6 jaar en er zijn 4 niveaus. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en kost 15 euro per persoon vanaf 5 personen incl. materiaal.
  
 Weven
Weven kan op vele manieren en is leuk voor alle leeftijden maar zeker ook voor jongens en mannen. Het is een rustgevend werkje. Ik weef met restjes stof die ik in repen knip/snij, wol en ZtringZ. Deze workshop duurt ongeveer een uur en is vanaf 8 euro pp incl materiaal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naaien
In een uur een lief muisje of knuffeltje naar eigen ontwerp maken

, ook hier is van alles mogelijk. Met kleine lapjes stof, kraaltjes, lintjes etc. kun je prachtige dingen maken. Vanaf 6 euro pp incl. materiaal.Heb je zelf een idee dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met mij, ik kan me aan alles aanpassen en workshops bedenken voor alle gelegenheden en leeftijden. Als het maar te maken heeft met stof, wol en draad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten